De beste partners voor jouw situatie

UniProfs biedt oplossingen toegespitst op jouw organisatie. En om dit te realiseren verzamelen we specialistische partners om ons heen die dit mogelijk maken. Onze aanpak? Eerst kijken we naar wat jij nodig hebt. Welke oplossing biedt jou de meeste veiligheid, stabiliteit en kostenbesparing. Op basis van jouw situatie selecteren we partners met diensten en producten die daarop aansluiten.

De beste partners voor jouw situatie

Microsoft

UniProfs is gespecialiseerd Microsoft-partner. We onderscheiden ons door middel van diepgaande kennis op het gebied van cloudoplossingen zoals Azure, Security en Microsoft 365. Met behulp van de Microsoft cloud ontwikkelen wij de beste oplossing voor onze klanten in zowel Hybride oplossingen als volledig in de Cloud.

Verder zijn wij Cloud Solution Provider (CSP). Authorized Education Partner (AEP) en Authorized Surface Reseller. Met deze competenties kan je bij ons terecht voor eerlijk en transparant licentieadvies, de aanschaf van Surface hardware en voor kennis en kunde gericht op educatieve instellingen.