Werken bij UniProfs

Wij zijn een no-nonsense bedrijf; de lijnen zijn kort en we schakelen snel zonder de kwaliteit uit het oog te verliezen. Als we bij een klant komen en we zien kansen voor verbetering door automatisering, dan pakken wij het op.

Werken bij UniProfs

Wat houdt het in?

We stimuleren jou om het beste uit jezelf te halen; jouw persoonlijke coach staat jou bij om dit te realiseren. Wil jij zelf aan het stuur staan van jouw carrière, zelf bepalen hoe hard je gaat èn gave technologieën inzetten om de verwachting van onze klanten te overtreffen?

Zoek je daarnaast een werkgever die jouw toegevoegde waarde ziet, beloont en waardeert dan zit je bij ons helemaal goed.Reageer snel op een van onze openstaande vacatures! Wil je eerst eens vrijblijvend kennismaken? Dat kan natuurlijk ook.

Staat er niets passends tussen maar je bent ervan overtuigd dat je bij ons wil werken dan mag je ook altijd reageren.

Zien wij elkaar snel?

Direct een afspraak inplannen? Neem dan contact op met Hein, onze Directeur.
088 - 360 20 00

Vacatures

#<Attachment id: 415907, content_type:

Engineer - Team Projects

Als Engineer (Cloud) Projecten ga jij een grote rol spelen in het (volledig) zelfstandig uitvoeren van een diversiteit aan met name Microsoft Cloud projecten bij onze klanten en/of intern. Onze focus ligt op het (verder) naar de Cloud brengen van onze klanten. Je begrijpt de organisaties van...

#<Attachment id: 405874, content_type:

Open sollicitatie

Denk jij dat je een aanvulling voor ons team zou kunnen zijn? Neem dan eens vrijblijvend contact met ons op.

Work hard,
play hard

We houden van hard werken en halen alles uit de kast voor tevreden klanten. Een uurtje overwerken? Geen probleem. Maar op vrijdag staat een koud biertje en ontspanning op de agenda.
shine

Meer weten over deze vacature?

Laat een bericht achter, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Direct een afspraak inplannen? Neem dan contact op met Kees, onze Manager Operations.
088 - 360 20 00