Werken bij UniProfs

Wij zijn een no-nonsense bedrijf; de lijnen zijn kort en we schakelen snel zonder de kwaliteit uit het oog te verliezen. Als we bij een klant komen en we zien kansen voor verbetering door automatisering, dan pakken wij het op.

Werken bij UniProfs

Wat houdt het in?

We stimuleren jou om het beste uit jezelf te halen; jouw persoonlijke coach staat jou bij om dit te realiseren. Wil jij zelf aan het stuur staan van jouw carrière, zelf bepalen hoe hard je gaat èn gave technologieën inzetten om de verwachting van onze klanten te overtreffen?

Zoek je daarnaast een werkgever die jouw toegevoegde waarde ziet, beloont en waardeert dan zit je bij ons helemaal goed.Reageer snel op een van onze openstaande vacatures! Wil je eerst eens vrijblijvend kennismaken? Dat kan natuurlijk ook.

Staat er niets passends tussen maar je bent ervan overtuigd dat je bij ons wil werken dan mag je ook altijd reageren.

Zien wij elkaar snel?

Direct een afspraak inplannen? Neem dan contact op met Marceline, onze Manager Operations.
088 - 360 20 00

Vacatures

#<Attachment id: 472432, content_type:

(Service) Engineer - Team Services

Als (Service) Engineer ga jij een grote rol spelen in het waarmaken van onze afgesproken dienstverlening. Je gaat aan de slag bij ons Team Services op de eerste, tweede lijn òf derde lijn en daarmee ben je aanspreekpunt bij incidenten en vragen van medewerkers van onze klanten...

#<Attachment id: 415907, content_type:

Engineer - Team Projects

Als Engineer (Cloud) Projecten ga jij een grote rol spelen in het (volledig) zelfstandig uitvoeren van een diversiteit aan met name Microsoft Cloud projecten bij onze klanten en/of intern. Onze focus ligt op het (verder) naar de Cloud brengen van onze klanten. Je begrijpt de organisaties van...

#<Attachment id: 466590, content_type:

(Service) engineer - detachering

Als (Service) Engineer ga jij een grote rol spelen in het waarmaken van onze groeiplannen van onze resourcedesk. Je gaat aan de slag bij onze klanten op de eerste of tweede lijn van hun servicedesk en daarmee ben je aanspreekpunt bij incidenten en vragen van medewerkers van onze klanten...

#<Attachment id: 405855, content_type:

Marketing Medewerker

Als Marketing Medewerker ga jij een grote rol spelen in het waarmaken van onze groeiplannen. Je gaat aan de slag om Uniprofs op de kaart te zetten als dé IT-partner die niet alleen de core-business van onze klanten laat floreren.

#<Attachment id: 405874, content_type:

Open sollicitatie

Denk jij dat je een aanvulling voor ons team zou kunnen zijn? Neem dan eens vrijblijvend contact met ons op.

Resource Desk voor werknemers

Wij nemen professionele IT’ers en ICT’ers die we detacheren via de Resource Desk zelf in dienst. Het zijn échte UniProfs-collega’s en dat gevoel vinden wij erg belangrijk. Als specialist zet je mooie technologieën in om opdrachtgevers verder te brengen. Samen met jouw persoonlijke coach bekijk je welk aanbod het beste past bij jou. Je hebt veel zekerheid, want na je opdracht bij een klant loopt je contract bij ons gewoon door. Tijdens je periode bij een andere organisatie:

  • Bouw je een groot netwerk op.
  • Leer je verschillende organisaties en bedrijfsculturen kennen.
  • Ontdek je waar jij in uitblinkt en waar je hart sneller van gaat kloppen.

Liever op een vaste plek werken?

Reageer dan op de vacatures bij ons op kantoor of stuur een open sollicitatie.

Interesse of meer weten?

Wil je kennismaken? Plan direct een afspraak in via de knop hieronder.

Work hard,
play hard

We houden van hard werken en halen alles uit de kast voor tevreden klanten. Een uurtje overwerken? Geen probleem. Maar op vrijdag staat een koud biertje en ontspanning op de agenda.
shine

Meer weten over deze vacature?

Laat een bericht achter, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Direct een afspraak inplannen? Neem dan contact op met Marceline, onze Manager Operations.
088 - 360 20 00