Certificeringen

Gecertificeerd partner van Microsoft zijn én blijven vraagt toewijding en tijd van al onze medewerkers. Jij plukt hier de vruchten van.

Certificeringen

ISO 9001: kwaliteitsgarantie

Deze certificering is de norm op het gebied van kwaliteitsmanagement. Het toont aan dat diensten en/of producten van bepaalde kwaliteit zijn. Het is de maatstaf voor transparantie en betrouwbaarheid.

ISO 27001: informatie beveiliging

Met deze certificering hanteren wij de wereldwijd bekendste norm voor informatiebeveiliging.

NEN 7510: informatiebeveiliging in de zorg

Hiermee hebben wij aanvulling op de ISO 27001 certificering. Hiermee waarborgen we de beschikbaarheid, integriteit en vertrouwelijkheid van alle informatie ten behoeve van verantwoorde zorg van patiënten.

Microsoft. Who else?

In kwaliteit lopen we voorop en daar zijn we trots op. Maar hier moeten we natuurlijk ook iets voor doen: het behalen en up to date houden van onze Microsoft certificeringen en competenties.

Hoe krijg je zo’n certificering?

Microsoft deelt haar partners in aan de hand van kwalificaties: instapniveau, silver en gold. Om een bepaald niveau te behalen heb je een aantal gecertificeerde medewerkers nodig en een aantal beoordeelde projecten. Microsoft vraagt onze klant naar het resultaat en hun ervaring.

Microsoft cloud solutions that keep you going

shine

Waarom jij wint

Managed service provider zijn vraagt van ons dat altijd streven naar innovatieve oplossingen en nieuwe mogelijkheden voor onze klanten. Blijven investeren in onze kennis, kunde én in onze certificeringen. We begrijpen als geen ander dat als iets niet werkt, jij als klant omzet misloopt. Managed service provider zijn vraagt van ons dat altijd streven naar innovatieve oplossingen en nieuwe mogelijkheden voor onze klanten. Blijven investeren in onze kennis, kunde én in onze certificeringen. We begrijpen als geen ander dat als iets niet werkt, jij als klant omzet misloopt.

Dag in, dag uit zijn we bezig met het opleiden van personeel en het behalen van certificeringen en competenties. We gaan altijd voor de 1e plek op het podium. Maar uiteindelijk gaat het natuurlijk helemaal niet over ons. We helpen klanten zodanig vooruit dat zij kunnen groeien en schitteren. Als zij succesvol zijn, zijn wij het ook. Dag in, dag uit zijn we bezig met het opleiden van personeel en het behalen van certificeringen en competenties. We gaan altijd voor de 1e plek op het podium. Maar uiteindelijk gaat het natuurlijk helemaal niet over ons. We helpen klanten zodanig vooruit dat zij kunnen groeien en schitteren. Als zij succesvol zijn, zijn wij het ook.