Diensten

Wij blinken uit in Microsoft-oplossingen die jouw organisatie naar de cloud brengen. Samen met onze partners realiseren we de implementatie van Microsoft-diensten op maat. En in de cloud geven wij je professioneel advies. Zo doorstaat jouw organisatie de tand des tijds en beweegt het mee op technologische ontwikkelingen. Dít is onze expertise, zodat jij je kunt focussen op jouw organisatie.

#<Attachment id: 405790, content_type:

UniProfs Resource Desk

De Resource Desk is de detacheringstak van UniProfs. Op het moment dat je een gespecialiseerde IT- of ICT-medewerker nodig...

Lees er alles over
#<Attachment id: 405785, content_type:

Business Cloud Framework

Wij helpen je de stap te maken naar de cloud met onze overzichtelijke roadmap. Hoe? Met onze methode Beyond!...

Lees er alles over
#<Attachment id: 405786, content_type:

Managed Services

Laat je organisatie groeien en streef je doelen na. Met managed services fungeren wij als jouw eigen ICT-afdeling. Dan...

Lees er alles over
#<Attachment id: 405787, content_type:

Project Services

Wil je een digitale werkplek? Microsoft cloud oplossingen zodat je online kunt vergaderen met al je medewerkers? Je bestanden...

Lees er alles over

Waar wij dagelijks mee bezig zijn

Van A tot Z dienstverlening op maat

Wij houden ons bezig met de juiste producten en oplossingen, jij hoeft alleen maar uit te blinken in waar jíj goed in bent. Mooie deal, toch? 

Zorgen voor continuïteit 

Met Managed Services kies je voor veel vliegen in één klap: we nemen het beheer van de IT-omgeving volledig over. Zónder onverwachte facturen.

A-kwaliteit leveren

Dag in, dag uit zijn we bezig met het opleiden van personeel en het behalen van certificeringen en competenties. We gaan altijd voor de 1e plek op het podium.

Het onmogelijke mogelijk maken

Ons pitbulls noemen gaat misschien wat ver, maar we zetten wel graag onze tanden in ingewikkelde IT-uitdagingen. Loslaten doen we pas als het resultaat staat. 

To keep you going

De cloud is hier en gaat niet meer weg. Sterker: iedere dag komen er mogelijkheden bij. Hoe blijf je als bedrijf bij? En hoe maak je slim gebruik van alle Microsoft producten en oplossingen? Wij houden ons iedere dag bezig met deze vraag.

On premise werken verdwijnt langzaamaan en maakt plaats voor 100% cloud-oplossingen. Dit biedt veel voordelen: kostenbesparing, flexibel, schaalbaar, efficiënt en kunnen werken op welke plek je maar wilt. Met onze oplossingen en hoogwaardige producten maken we dit mogelijk. We maken jouw bedrijf succesvoller met de inzet van de juiste technologie. Hoe beter jouw medewerkers hun potentie kunnen inzetten, hoe succesvoller een bedrijf.

Voorkom dat je bedrijf wordt ingehaald door de tijd en de techniek. Breng je bedrijf naar de cloud met onze roadmap, project services of managed services.

Define strategy

Een goede strategie is het fundament voor de roadmap naar de cloud. Een gedegen plan waarmee je je doelstellingen kunt realiseren.