Datacenter transformatie

Je datacenter transformeren: dit lastige en veelomvattende proces heeft nogal wat voeten in de aarde. We keep it simple. Met de inzet van Microsoft-cloudservices biedt UniProfs de beste oplossing voor jouw IT-omgeving. Zo realiseren we een simpele en foutloze transformatie van jouw datacenter.

Datacenter transformatie

Waarom?

Door het verplaatsen van de on-premise software naar een cloud-platform zoals Microsoft Azure, is niet langer IT-beheer nodig voor onderhoud of service van je eigen servers. Want Microsoft neemt deze serverwerkzaamheden volledig over. Hiermee kies je dus voor gemak, veiligheid, stabiliteit én kostenbesparing.

Microsoft Azure

Microsoft Azure is een cloud-platform dat zich perfect verleent voor deze transformatie. Het platform is schaalbaar, wendbaar en betrouwbaar. Daarom adviseren wij het gebruik van Azure als je overstapt naar de cloud.

Onze werkwijze?

Wij brengen jouw huidige IT-omgeving in kaart en maken een planning die aansluit op de werkzaamheden binnen jouw organisatie. Met een duidelijke afbakening sturen we op resultaat, kosten en kwaliteit. En jouw productie en belofte aan klanten mag niet lijden onder de transformatie. Daarom beloven wij dat deze geen invloed zal hebben op de bedrijfscontinuïteit.

Uniprofs business cloud framework

Stap voor stap richting werken in de cloud. Met onze roadmap, cloud service en ondersteuning.

#<Attachment id: 405798, content_type:

De tactiek van Takkie

Takkie is onze kantoorhond. Hij snuffelt graag rond en zou het leuk vinden om je ontmoeten. Toch komen wij liever bij jou over de vloer. De sfeer opsnuiven en aan je bedrijf snuffelen. Dat maakt het eenvoudiger om te bepalen wat we voor je kunnen betekenen. Laten we even bellen met elkaar!

Gerelateerde artikelen

#<Attachment id: 475310, content_type:

Kostenbesparing & risicobeheersing bij productiebedrijven