Managed Services

Laat je organisatie groeien en streef je doelen na. Met managed services fungeren wij als jouw eigen ICT-afdeling. Dan ligt jouw focus waar deze hoort, bij je organisatie.

Managed Services

ICT-beheer that keeps you going

Eén van onze diensten is de all-inclusive ‘managed services’. We zijn dan een verlengstuk van jouw organisatie, in de rol van ICT-afdeling. Jouw kostbare tijd hoef je niet langer te steken in IT-vraagstukken. En geen onduidelijke afspraken of bij iedere hulpvraag een andere servicedeskmedewerker. Onze hulp voor jouw personeel werkt als je eigen IT-afdeling, maar dan op afstand. Met verstand van zaken en een pragmatische aanpak. Jij hebt er dus geen omkijken meer naar!

Microsoft-specialist voor 100% ontzorging

Wij nemen geen genoegen met de kwaliteit van gisteren. We kijken altijd verder en het kan altijd beter. Onze gecertificeerde vakmensen, ondersteund door professionele MSP-software en een strakke planning, streven óns doel na: jouw onderneming laten schitteren en floreren met de inzet van de juiste technologie.

Afgelopen jaren is onze ‘managed service’ dusdanig geëvolueerd dat onze dienstverlening is gestandaardiseerd. Maar niet elke organisatie is gebaat bij een standaard. Daarom spitsen we onze dienstverlening toe op de behoefte. Wat past bij jouw organisatie en welke Microsoft-cloudservices gaan je voordeel opleveren? UniProfs helpt je daarmee!

‘Het IT-bedrijf waar wij voor kiezen moet weten welke diensten ik lever. Ze moeten beseffen wat er gebeurt en wat het betekent als ik mijn diensten niet kan leveren als gevolg van IT.”

Jan Pieter Brandwijk - Geostick’

Managed Service Provider

Onze consultants stellen altijd de klantbelangen voorop en nemen geen genoegen met de kwaliteit van gisteren. Wij hebben een ‘always improve’ mentaliteit; streven er continu naar de kwaliteit van onze dienstverlening te verbeteren. Dit doen we door de inzet van gecertificeerde vakmensen die worden ondersteund door professionele MSP (Managed Service Provider) software en begeleid worden door strakke processen. Jouw onderneming laten schitteren met de inzet van de juiste technologie: dat is wat ons drijft.

De samenwerking

Een succesvolle Managed Services omgeving start met het inrichten van een team met betrokkenen van beide organisaties. Dit team organiseert regelmatig overleggen, voert werkzaamheden uit, informeert elkaar over relevante onderwerpen, neemt beslissingen en draagt zorg voor een vlekkeloze werking van de automatisering. De afgelopen jaren heeft UniProfs de diensten voor Managed Services verder ontwikkeld, dat brengt ons op het punt dat wij verder gestandaardiseerd zijn in onze dienstverlening.

Alle voordelen van onze Managed Services

Gecertificeerd Microsoft partner

Alle producten en oplossingen in huis

Hoogwaardige producten, partners en leveranciers

100% ontzorging

Geen onverwachte facturen

De lijnen zijn kort en we schakelen snel

15 jaar ervaring met werken in de cloud

Vaste contactpersonen met diepgaande kennis en ervaring

#<Attachment id: 405798, content_type:

De tactiek van Takkie

Takkie is onze kantoorhond. Hij snuffelt graag rond en zou het leuk vinden om je ontmoeten. Toch komen wij liever bij jou over de vloer. De sfeer opsnuiven en aan je bedrijf snuffelen. Dat maakt het eenvoudiger om te bepalen wat we voor je kunnen betekenen. Laten we even bellen met elkaar!