Veilige omgeving

Er liggen constant bedreigingen op de loer in de digitale wereld. Een kleine kwetsbaarheid kan leiden tot een gegevenslek of grootschalige datadiefstal. Het digitale landschap verandert continu en bedreigingen evolueren eveneens in een hoog tempo. Met een partner als Sophos fungeren wij als het slot op de deur. UniProfs zorgt voor een onkraakbaar slot dat alles beveiligt.

Veilige omgeving

Veilig in de cloud

Je stapt met ons veilig en zorgeloos de cloud in. Om die veiligheid van bestanden en privacygegevens te waarborgen, zetten we zwaar geschut in. We hebben meerdere certificeringen in cyberveiligheid en onze medewerkers zijn deskundig in hun vak. Als betrouwbare Microsoft-partner en specialist in Microsoft Security-oplossingen kan je altijd op ons bouwen.

We pluizen jouw bedrijf en de digitale werkomgeving helemaal uit. Welke gevaren loopt jouw organisatie specifiek? Waar zitten kwetsbaarheden in het systeem? Gebruiken medewerkers mobiele devices voor hun werk? Op basis van de ervaringen die we hebben opgedaan bij andere klanten, verminderen we de risico’s. We focussen op wat er speelt in jouw organisatie. Zo creëren we voor jou een passende oplossing.

Uniprofs business cloud framework

Stap voor stap richting werken in de cloud. Met onze roadmap, cloud service en ondersteuning.

#<Attachment id: 405798, content_type:

De tactiek van Takkie

Takkie is onze kantoorhond. Hij snuffelt graag rond en zou het leuk vinden om je ontmoeten. Toch komen wij liever bij jou over de vloer. De sfeer opsnuiven en aan je bedrijf snuffelen. Dat maakt het eenvoudiger om te bepalen wat we voor je kunnen betekenen. Laten we even bellen met elkaar!

Gerelateerde artikelen

#<Attachment id: 514545, content_type:

Cyber Security Awareness Training