Project Services

Wil je een digitale werkplek? Microsoft cloud oplossingen zodat je online kunt vergaderen met al je medewerkers? Je bestanden veilig naar de cloud brengen? Ons ervaren projectteam staat voor je klaar om je hiermee te helpen.

Project Services

Een project dat staat als een huis

Naast een veilige en goed beheerde werkomgeving moet je projecten realiseren om bij te blijven in de digitale transformatie. Om efficiënter en veiliger te kunnen werken. Als gecertificeerd Microsoft cloud partner hebben wij alles in huis om je hierbij te helpen. Van specifieke Microsoft producten en applicaties tot slimme oplossingen, goed opgeleide medewerkers en deskundig projectmanagement.

Wat bij ons op nummer één staat is dat jouw medewerkers gewoon hun werk moeten kunnen blijven doen tijdens de uitrol van een project. Ze moeten bereikbaar blijven, kunnen vertrouwen op zowel de oude als nieuwe techniek en geen hinder ondervinden op het moment dat de implementatie plaatsvindt. Als Microsoft partner zijn we extreem kritisch op de kennis en kunde van onze medewerkers. Door middel van opleidingen en certificeringen is onze kennis 100% up to date.

Hoe pakken we dit aan?

We doen het sowieso samen. Bij de start van het project stellen we een team samen. Deze club mensen, dat bestaat uit medewerkers van zowel jouw als onze organisatie, zorgt voor een vlekkeloos verloop van de transformatie.

Ons projectteam brengt als eerste de scope van het project in kaart. Het is altijd maatwerk en dus nemen we hier ruim de tijd voor. Vervolgens stellen we het budget vast en maken we een planning tot in de puntjes. Iedere werkplekomgeving brengen nemen we hierin mee.

We doen het in jouw tempo

We kunnen ons voorstellen dat een traject waarbij je gaat overstappen naar de cloud, de nodige impact op je bedrijfsvoering met zich meebrengt en een extra belasting vormt voor de capaciteit van je medewerkers. We kijken samen hoe we een planning kunnen maken die past bij jouw bedrijf. We kunnen bijvoorbeeld de werkzaamheden een maximaal aantal dagen per week uitvoeren, op het moment dat het een functioneel project betreft waarbij de voortgang mede afhankelijk is van jouw capaciteit. Zo creëren we een minder hoge piek en meer ruimte in de planning.

#<Attachment id: 405798, content_type:

De tactiek van Takkie

Takkie is onze kantoorhond. Hij snuffelt graag rond en zou het leuk vinden om je ontmoeten. Toch komen wij liever bij jou over de vloer. De sfeer opsnuiven en aan je bedrijf snuffelen. Dat maakt het eenvoudiger om te bepalen wat we voor je kunnen betekenen. Laten we even bellen met elkaar!