Cyber Security Awareness Training

Cyber Security Awareness Training

In de huidige digitale wereld vormen cyberdreigingen een reëel gevaar voor organisaties van elke omvang. Het is dus van cruciaal belang dat jouw medewerkers (en jijzelf) de juiste kennis en vaardigheden hebben. Zo zijn jullie altijd in staat jezelf te beschermen tegen deze bedreigingen. Een Cyber Security Awareness Training helpt hierbij!

Er is een NIS2-regeling in de maak voor grotere organisaties (> 50 medewerkers of > € 10m omzet) waarin op Europees niveau wordt bepaald dat UniProfs, als MSP, verantwoordelijk is voor de Cyber Security Awareness van klanten. Daarom gaan wij voorzien in doorlopende trainingen voor jou en je medewerkers: dat is onze zorgplicht.

Samen met opleidingsinstituut Awaretrain hebben wij een training opgesteld voor onze klanten. Een doorlopend programma waaraan telkens nieuwe trainingsmodules worden toegevoegd. Iedere gebruiker kan op elk moment instappen om zich zo bewust te worden van de digitale gevaren om ons heen.

Samen met jouw medewerkers werken we aan de beste verdediging tegen digitale dreigingen. Benieuwd naar onze trainingen? Download dan hier de informatiebrochure.

Lees het in de leaflet