Uniprofs - Microsoft cloud solutions that keep you going

Uniprofs - Microsoft cloud solutions that keep you going

Met onze voeten in de klei en ons hoofd in de cloud. Dat is UniProfs in een notendop. Onze beginselen liggen in 2014, bij de Worldwide Partner conference van Microsoft – tegenwoordig Microsoft Inspire. “En daar in Washington D.C. werd ons duidelijk dat werken in de cloud de toekomst heeft”, aldus Heine Stuivenberg, eigenaar van UniProfs. Met name vanwege de niet te ontlopen verschuiving in het digitale landschap. Vanuit dat gedachtegoed ontstond UniProfs; een groep experts gespecialiseerd in ‘Microsoft cloud solutions that keep you going’. Maar wat houdt dat precies in?

Simple

Secure

Steady

Niet bang om te pionieren

“Toen ik in 2014 het potentieel van de cloud zag, wist ik meteen dat ik hier iets mee wilde doen. Voor mijzelf, maar zeker ook voor organisaties in Nederland”, vertelt Heine. Zodoende begon hij in 2016 voor zichzelf met UniProfs: “In de cloud kun je snel schakelen en dát is de toekomst. Dit voordeel heb je niet wanneer je alle ICT nog in de serverkast hebt zitten.” Klanten zagen zijn passie en vooral ook de expertise van Heine en gaven hem het vertrouwen om hun organisatie met behulp van Microsoft cloud solutions te laten groeien. Op een veilige, stabiele manier. “En vandaag de dag creëren we nog steeds moderne en veilige ICT-omgevingen en werkplekken op basis van de cloud. Altijd op maat, want we ontwerpen een service die jouw onderneming in zijn kracht zet. Want zo haal jij het beste uit jezelf én je medewerkers.”

“Wij regelen de techniek en worden als het ware jouw IT-afdeling. En jouw focus? Die ligt volledig op het runnen van je bedrijf.”

Onze diensten en beloftes

Hoe gaan wij dan te werk? In onze organisatie kom je weinig lagen tegen. En wij gaan altijd voor hoogwaardige kwaliteit, zonder jouw organisatie en haar doelen uit het oog te verliezen. Dat doen met de vier diensten die we leveren: datacenter transformatie, veilige omgeving, moderne werkplek en applicatie optimalisatie. Want wij blinken uit in Microsoft-oplossingen die jouw organisatie naar de cloud brengen.

Daarmee doorstaat jouw organisatie de tand des tijds en beweegt het mee op technologische ontwikkelingen. Dít is onze expertise, zodat jij je kunt focussen op jouw organisatie. Onze belofte is dat wij alle uitdagingen aanvliegen vanuit drie principes:

Simple - Simpliciteit kent geen tijd

De cloud is voor veel ondernemers een bekend begrip, maar wat nou écht de voordelen zijn, is vaak onduidelijk. Het klinkt als een soort hocus pocus enkel besteed aan IT-tovenaars. Daarom zeggen wij wat we doen en doen wat we zeggen. We houden het simpel. Onze experts leren jouw organisatie kennen en maken inzichtelijk wat ze zien; wat zijn digitale kwetsbaarheden en waar liggen mogelijkheden voor kostenbesparing? Bij jou aan tafel kunnen we meteen een oplossing voor je schetsen. Op een behapbare manier, zonder gedoe en zonder tussenpersonen. Wat je ziet is wat je krijgt en daar zijn we transparant over. En met Microsoft cloud solutions bieden we een standaardoplossing. “Maar een standaard past niet altijd bij een organisatie”, vervolgt Heine. “Daarom komen we graag over de vloer. We bekijken je digitale omgeving en beoordelen of je geen onnodige kosten maakt. Ook checken we proactief of je processen stabieler en efficiënter kunnen. Zo zorgen onze gecertificeerde medewerkers ervoor dat onze Microsoft-oplossingen precies aansluiten bij jouw organisatie.”

Secure - Veiligheid kent wél tijd

Onze focus ligt op Microsoft cloud solutions en security is daar onlosmakelijk mee verbonden. De cloud wordt volwassener en het digitale landschap diverser en toegankelijker. Daarom legt UniProfs steeds meer nadruk op de bescherming tegen bedreigingen. Een veilige omgeving voor nu én later. Heine: “En de integratie van security in de digitale infrastructuur doen we steeds vaker en uitgebreider. Niet alleen voor de veiligheid van jouw organisatie en klanten. Ook om onnodige kosten bij security-issues te voorkomen en digitale stabiliteit te garanderen.”

Steady - Stabiliteit geeft continuïteit

Alles draait op IT. “En onze medewerkers zijn als het ware de IT-afdeling van jouw bedrijf. We bouwen applicaties in de cloudomgeving die processen automatiseren en taken efficiënter uitvoeren. We begrijpen wat automatisering is en wat dit betekent voor jouw organisatie. Het helpt de continuïteit te waarborgen en bedrijfsprocessen te stabiliseren”, legt Heine uit. “We staan altijd proactief voor je klaar en geven –gevraagd én ongevraagd– advies als we denken dat het beter kan.”

De cloud ís de toekomst

Ook wij merken de verschuivingen in het digitale landschap. Je organisatie in de cloud wordt eerder regel dan uitzondering. Wij helpen je de stap te maken. En als je organisatie al wél in de cloud zit, hoe maak je dan je data inzichtelijk om op basis daarvan effectieve beslissingen te nemen? “Hier gaan wij ons in de toekomst steeds meer op focussen. Én natuurlijk op security”, sluit Heine af. “Want de nadruk ligt steeds meer op security. Daar bewegen we in mee, altijd met het oog op een stabiele infrastructuur.”

We halen bij UniProfs ontzettend veel plezier en energie uit onze klanten. Samen een oplossing vinden voor IT-problemen, uitdagende vraagstukken oppakken en klanten bij de hand nemen richting de cloud. Want als jij in de cloud zit en wij jouw IT-taken uit handen nemen, kan jij de beste versie van jezelf zijn. En dáár doen we het voor.

Wil jij hier meer over weten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, dan komen we snel bij je langs!