Business Cloud Framework

Wij helpen je de stap te maken naar de cloud met onze overzichtelijke roadmap. Hoe? Met onze methode Beyond! We nemen je mee in de migratie naar de cloud en adviseren je gedurende deze reis.

Business Cloud Framework

Keep it simple: in 4 stappen naar de cloud

Samen brengen we jouw organisatie succesvol naar de cloud. Onze projectmethodiek Beyond! bestaat uit vier fases: define strategy, plan, ready & adopt. Wij nemen je kort mee in de fases met een begrijpelijke en duidelijke uitleg.

De methode is gebaseerd op elementen uit de PRINCE2-aanpak, Microsoft Office Framework (MOF) en Projectmatig werken van Twynstra-Gudde. Deze aanpak helpt bij de afbakening en de beheersing van resultaten, kosten, kwaliteit en het tijdspad.

1. Define strategy

We beginnen met het definiëren van jouw motivaties om de cloud te omarmen. Dat doen we samen met de belangrijkste stakeholders; zij kunnen inzichtelijk maken wat cloud-adoptie je uiteindelijk oplevert. Vervolgens helpen we jou begrijpen hoe de cloud de opbouw van de IT-kosten flexibeler maakt.

2. Plan

Met een plan voor cloud-adoptie maken we de transitie uitvoerbaar. Ons team voorziet in de technische inspanningen en brengt deze in lijn met jouw organisatiedoelstellingen.

3. Ready

Het klaarstomen van je omgeving voor de overstap naar de cloud is de laatste voorbereiding. Als Microsoft-expert gebruiken we Microsoft Azure voor het beheer van de cloud-omgeving.

4. Adopt

Het is tijd voor de migratie van jouw huidige omgeving naar de cloud. Eenmaal in de cloud werken we aan een toekomstbestendige digitale status via Microsoft-cloudservices.

‘Uniprofs is onze sparringpartner op IT-gebied, omdat we zelf geen IT-afdeling hebben. Ik vind het belangrijk dat ze bijblijven op kennis en know how op IT-gebied.

Dirk Engelen, Crosswind’

‘Wat Uniprofs uniek maakt? Voor mij is dat de pragmatische aanpak, gecombineerd met de kennis en kunde die er zit.

Richard Beers, KMM-groep’

‘We zijn zelf niet al te groot, dus zoeken we een partij die bij ons past qua grootte, zodat we ertoe doen. Als klant van Microsoft krijgen we echt geen aandacht, bij Uniprofs wel.

Bert Windau, Teelen’

‘Het IT-bedrijf waar wij voor kiezen moet weten welke diensten ik lever. Ze moeten beseffen wat er gebeurt en wat het betekent als ik mijn diensten niet kan leveren als gevolg van IT.

Jan Pieter Brandwijk, Geostick’

Cloud strategy

Cloud action plan

Cloud implementation

Cloud migration

Cloud innovation

Cloud manage

#<Attachment id: 405798, content_type:

De tactiek van Takkie

Takkie is onze kantoorhond. Hij snuffelt graag rond en zou het leuk vinden om je ontmoeten. Toch komen wij liever bij jou over de vloer. De sfeer opsnuiven en aan je bedrijf snuffelen. Dat maakt het eenvoudiger om te bepalen wat we voor je kunnen betekenen. Laten we even bellen met elkaar!