Marketing Medewerker

Als Marketing Medewerker ga jij een grote rol spelen in het waarmaken van onze groeiplannen. Je gaat aan de slag om UniProfs op de kaart te zetten als dé IT-partner die niet alleen de core-business van onze klanten laat floreren maar ook adviseur is op het gebied van slimme IT-oplossingen voor de toekomst. We laten onze klanten schitteren met de inzet van de juiste technologie: dat is wat ons drijft. Ofwel: Microsoft cloud solutions that keep you going!

Marketing Medewerker

Bij Uniprofs werk je zelfstandig; hierdoor heb je veel vrijheid. Van het bedenken van strategie (het meeste staat al) en leuke campagnes tot het bijhouden van de communicatie op onze kanalen. Deze diversiteit is leuk, als ook uitdagend. We willen met jouw ondersteuning groeien: marketing wordt een belangrijk onderdeel om deze groei te realiseren.

Naast het bedenken van creatieve campagnes, is het de bedoeling dat je zelf ook aan de knoppen zit om de updates op onze kanalen, website en nieuwsbrief te verzorgen. Naast de uitingen online zijn we ook actief met evenementen waar we onze klanten voor uitnodigen en laten zien wat de trends in de markt zijn, en welke gave ontwikkelingen we hebben gedaan. Maar natuurlijk ook om lekker te borrelen en bij te kletsen. Dankzij jouw inzet verwerft Uniprofs een grotere naamsbekendheid bij zowel potentiële klanten als medewerkers. Je rapporteert aan de directeur.

Competenties

Je bent leergierig, toont initiatief en bent in staat om zelfstandig de marketing en communicatie op te pakken en Uniprofs online nog beter te positioneren. Je snapt wat goede marketing/communicatie is, en je houdt van het gebruiken van de juiste communicatieve middelen om onze doelgroepen te benaderen. Trends rondom marketing en communicatie volg je op de voet en weet hoe je met specifieke communicatie de doelgroepen kunt benaderen. Naast deze inhoudelijke kennis vinden we het leuk als je enthousiast en leergierig bent en open staat om samen de communicatie van Uniprofs naar het volgende niveau te brengen.

Opleiding en ervaring

  • MBO / HBO werk- en denkniveau
  • Bij voorkeur relevante werkervaring, idealiter bij een IT-organisatie of aan bureauzijde, maar belangrijker nog, je hebt de passie voor het beter bekend maken van onze organisatie op het gebied van marketing
  • Ervaring met verschillende social media platformen
  • Goede beheersing van het Nederlands en Engels in woord en geschrift
  • Je snapt hoe je teksten schrijft, maar bent ook niet bang om ze samen met je collega's beter te maken

Meer weten over deze vacature?

Laat een bericht achter, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Direct een afspraak inplannen? Neem dan contact op met Marceline, onze Manager Operations.
088 - 360 20 00