Uniprofs bekroond met Microsoft Gold Cloud Platform competentie

Uniprofs bekroond met Microsoft Gold Cloud Platform competentie
Het is een belangrijk Microsoft certificaat wat we recent met trots in ontvangst hebben genomen; Het behalen van de Microsoft Gold Cloud Platform. Deze competitie is een bevestiging dat het hoofdkantoor van Microsoft ons ziet als partner met hoogwaardige cloudkennis, vaardigheden en expertise om van het Microsoft Azure platform een nog groter wereldwijd succes te maken. En daar zijn we best trots op!

Certificaat

Microsoft Azure

Cloudplatform

De weg naar de competentie…

Je wordt niet zomaar Gold parter voor Microsoft Azure. Het gaat allereerst over hard werken bij klanten en daarna het business gerelateerde bewijs leveren aan Microsoft van de geleverde oplossing. Uniprofs moest aansprekende referenties kunnen overleggen en een bepaalde omzetdoelstelling behalen. Natuurlijk moest er ook een lijst zijn van aantoonbaar tevreden klanten om de waarde van de Microsoft Gold Cloud Platform competentie recht aan te doen. Het is gelukt, daarom willen we nadrukkelijk onze klanten bedanken die ons dit vertrouwen gegund hebben.

“Met het behalen van deze waardevolle competentie zetten wij een belangrijke stap in onze ambitie om een strategische cloud partner voor onze klanten te zijn. Deze certificering stimuleert ons om nog harder ons best te doen en slimme oplossingen op het Microsoft Azure platform te bouwen”

Heine Stuivenberg – Eigenaar Uniprofs

De weg naar de toekomst…

Microsoft Azure is het grootste Public cloudplatform waarin ontwikkeld wordt. Applicaties van traditionele legacy systemen, die in de meeste gevallen log, kostbaar en inflexibel zijn, zullen we met volledige focus op Microsoft Azure naar de cloud gaan transformeren. Met als resultaat dat organisaties zich vele malen sneller ontwikkelen en ook op het gebied van IT beheer en dataopslag volledig ontzorgd worden. Geen gedoe meer met on premise servers of tijd besteden aan serverracks bij datacenters, wij regelen IT gewoon voor je in de Cloud! Het behalen van de Microsoft Gold Cloud Platform competitie is een hygiënefactor om continu samen met onze klanten verbeteringen aan te kunnen brengen en samen succesvol de toekomst in te gaan. Waardoor er voor IT meer tijd overblijft voor het ondersteunen van requirements vanuit de business en het ontwikkelen van innovatieve projecten.

Kunnen we jou ook van dienst zijn?

Wil je ook niet meer zelf IT beheren, administreren en onderhouden, maar wel lagere kosten, snelle schaalbaarheid, eenvoudige upgrades, digitale veiligheid en een hoge betrouwbaarheid van applicaties? Neem dan hier contact met ons op dan zullen we samen de voordelen van Microsoft Azure voor jouw organisatie onderzoeken of een aantal aansprekende praktijkcases met je delen.